Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Sant Mateu es reinventa

La programació està formada per una trentena d'activitats que es faran a cinc escoles municipals amb aforament limitat, mesures especials i venda d’entrades solidària

14 de setembre de 2020

Sant Mateu es reinventa amb una proposta cultural adaptada a les mesures de seguretat per la pandèmia del Covid-19. Enguany, celebrarem Sant Mateu Cultural, una festa responsable i segura que aposta per la cultura.

 

HEADERS_NOTI_FM2020_PROGRAM.jpg

Tot i que no hi haurà esdeveniments massius, es manté la celebració d'una trentena d'activitats per reforçar el paper de la cultura en el municipi. L’Ajuntament i les entitats han programat entre el divendres 18 i el dilluns 21 de setembre, festivitat local, actes d’aforament limitat (màxim, 120 persones per espai).

Aquests actes festius es portaran a terme als patis de les escoles Isidre Martí, Folch i Torres, Gras i Soler, Can Vidalet i Prat de la Riba, amb seients i mesures d’higiene especials.

Entre d’altres actes, hi haurà ballades de cultura popular, espectacles de música (per exemple, grups de tribut de Mecano i Abba), d’humor, de circ i infantils i actuacions d’entitats.

Un espectacle pirotècnic clausurarà les festes, la nit de dilluns 21, però sense públic, pensat per ser contemplat des dels balcons.

Consulteu la programació de Sant Mateu Cultural 2020.

 

HEADERS_NOTI_FM2020_RESERVA.jpg

Per evitar aglomeracions i controlar l'assistència de públic hi haurà actes a la mateixa hora i amb reserva d'entrades –donatius solidaris que aniran destinats a comprar producte per al Centre Municipal de Distribució d’Aliments–.

Les entrades s’han de reservar de manera anticipada al següent enllaç. Una persona podrà adquirir un màxim de 4 entrades per espectacle.

 

 

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B