Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Nova edició de la Ruta del TRAM

Ofereix descomptes per visitar els atractius turístics, culturals i gastronòmics propers a la xarxa Trambaix

6 de maig de 2022

L'Ajuntament d'Esplugues, juntament amb els de Cornellà, Sant Feliu, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern, han renovat la seva col·laboració amb el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, Tramvia de Barcelona i el Consell Comarcal per seguir impulsant La Ruta del TRAM. L'activitat, ja consolidada en el territori, descobreix i ofereix descomptes per visitar els atractius turístics, culturals i gastronòmics propers a la xarxa Trambaix (línies T1, T2 i T3), al mateix temps que significa una aposta per un turisme sostenible fent ús del transport públic.

En l’acte de llançament de la campanya, que ha tingut lloc aquest 5 de maig, han participat la presidenta del Consorci de Turisme i del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Eva M. Martínez Morales; i diversos càrrecs electes dels ajuntaments participants, entre elles la regidora d'Economia i Treball de l’Ajuntament d’Esplugues, Montserrat Zamora Angulo.

La Ruta del TRAM ofereix un gran ventall de propostes per descobrir com ara: l'antiga fàbrica de ceràmica La Rajoleta a Esplugues, l’obra modernista de Jujol a Sant Joan Despí, el Palau Mercader i el Museu de les Matemàtiques a Cornellà de Llobregat, l’edifici Walden i el Mirador de Sant Just Desvern, i el Palau Falguera i la Ruta Modernista a Sant Feliu de Llobregat. A més, els parcs amb activitats per gaudir en família, els mercats de pagès i una variada oferta gastronòmica de restaurants que cuinen amb productes de proximitat, km0, amb el segell Producte Fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat, completen les recomanacions per gaudir d'aquesta ruta.

Tota la informació de la campanya es troba a www.rutadeltram.cat. Gaudir de l’experiència i dels descomptes, és molt senzill, només cal accedir al web, activar la promoció i mostrar-la als establiments perquè apliquin el descompte directament.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B