Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Repartiment de 6.000 mascaretes al metro Can Vidalet i a dues parades del Tram

14 d'abril del 2020

El Departament d'Interior de la Generalitat ha autoritzat la petició de l'Ajuntament d'Esplugues d'ampliar per a aquest dimecres 15 d'abril els espais on es repartiran les mascaretes higièniques per a persones usuàries del transport públic que el Govern d'Espanya ha fet arribar a Esplugues. Així, a més del vestíbul del metro de Can Vidalet, la Creu Roja dispensarà les mascaretes també a les parades del Tram del Pont d'Esplugues i La Sardana.

Policia Local i Mossos vetllaran perquè el repartiment es faci amb les garanties de seguretat establertes al vigent decret d'alarma.

 

13 d'abril del 2020

Aquest dimarts 14 i dimecres 15 d'abril, la Creu Roja d'Esplugues repartirà les 6.000 mascaretes higièniques que el Govern d'Espanya ha fet arribar a Esplugues en coordinació amb Protecció Civil.

El repartiment es farà, entre les 6.30 i les 10 hores, a tots dos vestíbuls de l'estació de metro de Can Vidalet a les persones que vagin a treballar, un cop hagin validat el bitllet o tarjeta de transport.

Els Mossos hi donaran suport per garantir el correcte accés al metro a tothom i per recordar que s’ha de respectar la distància social de seguretat entre persones. La Policia Local vetllarà per la seguretat a les parades del TRAM i dels autobusos.

L'Ajuntament recorda que el confinament segueix vigent. Només es pot sortir de casa per anar a treballar i per comprar (cal planificar la compra per a diversos dies).

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B