Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Reobertura dels equipaments esportius i les escoles bressol

L'Oficina d'Habitatge es trasllada a l'Edifici Puig Coca

22 de juny del 2020

Sense contacte físic, mantenint els dos metres de distància i sense superar el 50% de l’aforament màxim permès. Així han obert aquest dilluns 22 de juny els complexos esportius municipals (CEM) de La Plana i Les Moreres, després de tres mesos de tancament obligat per l’emergència sanitària de la Covid-19.

Al CEM La Plana han tornat les persones usuàries, amb l’obligació de portar tovallola per usar els aparells de fitness. L’abonament va quedar suspès a partir de l’abril, mentre que el corresponent al mes de març serà compensat. La piscina també ha obert per als membres del Club Natació Esplugues, amb restriccions de nedadors als carrers.

El CEM Les Moreres ha obert només per a entrenaments del Club Gimnàstica Esplugues Les Moreres i del sènior masculí del Penya Esplugues de futbol sala, que té competició al juliol. Properament s’aniran incorporant altres activitats i entitats esportives, situació que també es donarà en els camps de futbol municipals.

Pel que fa a la piscina del parc dels Torrents, té prevista la seva obertura per al 29 de juny, coincidint amb l'inici dels casals d'estiu i esportius.

També aquest dilluns, les escoles bressol municipals han reobert portes, gairebé cent dies després d'haver tancat per la pandèmia, per a les famílies que ho desitgin i amb tots els protocols de seguretat necessaris. Segons el calendari escolar, l'horari és de 9 a 17 hores fins al 17 de juliol, i de 9 a 15 hores, fins al 24 de juliol, que finalitza el curs escolar.

Altre novetat d'aquest dilluns pel que fa a la reobertura de serveis i instal·lacions municipals en l'etata de represa és que l'Oficina Local d'Habitatge, fins ara a l'edifici municipal del carrer Joaquim Rosal, ha obert en un nou emplaçament: l'Edifici Puig Coca (plaça Petit Parc de l'Amistat, s/n). Rep atenció presencial amb cita prèvia al telèfon 900 300 082.

Consulta les properes obertures aquí

OberturaEquipaments_web_600.png

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B