Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Esplugues, present en una trobada per compartir innovació empresarial a Màlaga

S'ha presentat l'experiència de l'empresa d'anàlisi genètica Made of Genes, amb l'Ajuntament d'Esplugues, que forma part de la Red Innpulso

25 d'abril del 2018

Avui dimecres 25 se celebra a Màlaga la trobada Innpulso Emprende: III Encuentro de Alcaldes y Alcaldesas con la Innovación. Més d'una trentena de municipis assisteixen a la jornada, que té l'objectiu d'incentivar i motivar les persones emprenedores i premiar la innovació de les empreses, amb la posada en comú d'experiències de les ciutats que formen part de la Red Innpulso.

L'Ajuntament d'Esplugues, que forma part de la xarxa des de març del 2017, ha presentat l'experiència de l'empresa d'anàlisi genètica Made of Genes, constituida el 2015. Es tracta d'uns laboratoris, amb uns 15 treballadors, que permeten a qualsevol persona sol·licitar la seqüenciació del seu genoma o exoma (els fragments dels gens que codifiquen la informació per fabricar proteïnes) des de la mateixa web de Made of Genes. La tercera tinenta d'Alcaldia, Montse Zamora, ha assistit a la trobada per presentar l'empresa espluguina, juntament amb Marc Sitges, en representació de Made of Genes.

Al final de la jornada es donaran tres premis: al Projecte més innovador, al Projecte amb major projecció de futur i a la Millor presentació de projecte.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B