Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Reconeixement a l’alumnat d’Esplugues que va obtenir un excel·lent a la selectivitat

14 d'octubre del 2020

L’Ajuntament ha iniciat enguany la celebració d’un acte de reconeixement a l’alumnat del municipi que obté nota d’excel·lent (9 o més) a les proves d’accés a la universitat. Un reconeixement “al sacrifici pels estudis, a la lluita i a la cultura de l’esforç” que “en moments complicats com els que estem passant ara fa que sigui molt meritori el fet d’obtenir uns resultats extraordinaris”, va dir l’alcaldessa, Pilar Díaz.

Set alumnes de centres educatius espluguins han tret nota d’excel·lent en la selectivitat que va tenir lloc aquest estiu: tres de l’Escola Natzaret (Cristina Reyes Rodríguez, Montserrat Dengra Grau i Aaron Escudero Díaz) i un de l’Institut Joanot Martorell (Pablo Cánovas Montes), l’Institut La Mallola (Bruno Pérez Borrell), l’Institut Joaquim Blume (Maria Martí Valls) i l’Escola Isabel de Villena (Adriana Marco Díaz).

Durant l’acte de reconeixement, celebrat el 13 d’octubre al Saló de Plens municipal amb les mesures de seguretat anti-Covid, es va fer entrega a cada alumne d’un diploma i d’un tiquet per valor de 50 euros per a material escolar a una llibreria del municipi. Dels set alumnes, cinc van poder acudir al Saló de Plens (foto, amb Pilar Díaz i la regidora d'Educació, Montse Pérez).

© AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT
Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950 | NIF P0807600B | Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | Correu electrònic: ajuntament@esplugues.cat