Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Reconeixement a l’alumnat d’Esplugues amb millors resultats a la selectivitat

18 estudiants de centres de secundària espluguins van treure un excel·lent a les darreres proves d’accés a la universitat (PAU)

15 d'octubre del 2021

"És una satisfacció fer aquest acte de reconeixement a l'esforç d'aquests nois i noies estudiants. El vostre esforç marca el camí per fer realitat somnis i projectes, i demostra a altres joves que venen darrere que poden fer el mateix”. Amb aquestes paraules, l’alcaldessa, Pilar Díaz, va presidir aquest 14 d’octubre l’acte que per segon any l’Ajuntament ha organitzat per fer un reconeixement a l’alumnat dels centres educatius d’Esplugues que van obtenir nota d’excel·lent (9 o més, sobre 10) a les proves d’accés a la universitat (PAU).

Al final del curs passat, 18 alumnes (11 noies i 7 nois) de centres espluguins van treure aquesta nota. Al conjunt de Catalunya van ser 1.242. D'aquests, 15 eren de l’Escola Garbí i la resta, dels instituts Severo Ochoa, Joanot Martorell i La Mallola.

Durant l’acte de reconeixement, celebrat al Saló de Plens municipal, es va fer entrega als alumnes que hi van assistir (Alberto Vello Garrido, Martí Esteso Escolano, Adrià Grau Serra i Marc Palau Diloy) d’un diploma i d’un tiquet per valor de 50 euros per a material escolar a una llibreria del municipi. A la foto, amb Pilar Díaz; la regidora d'Educació, Montse Pérez; altres regidors municipals i professorat dels quatre centres.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B