Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Recepció al CGE Les Moreres, campió d'Espanya i de Lliga de gimnàstica artística femenina

El Club Gimnàstica Esplugues Les Moreres ha assolit aquest desembre un doblet històric: el Campionat d'Espanya per equips i la Lliga Iberdrola de gimnàstica artística femenina

21 de desembre del 2021

L'Ajuntament d'Esplugues ha ofert aquest 20 de desembre una recepció de reconeixement al Club Gimnàstica Esplugues (CGE) Les Moreres per la fita històrica aconseguida aquest mes en gimnàstica artística femenina: el Campionat d'Espanya absolut per equips i la Lliga Iberdrola.

El primer èxit va tenir lloc a Pamplona el 3 de desembre quan l’equip absolut femení es va proclamar campió d’Espanya de la màxima categoria, amb la participació d’Alba Bonilla, Mar Guardiet, Irina Muñiz, Alba Petisco i Paula Raya. En categoria individual, Petisco –que a l’estiu va competir als Jocs Olímpics de Tòquio– va ser segona d’Espanya absoluta (or a terra i plata a asimètriques i barra), i Raya, quarta. A més, el CGE Les Moreres va obtenir medalles col·lectives en altres categories (or en Via Olímpica 8 i plata en VO6) i individuals (or d’Emma Lloret en Base 5 i plates de Laia Janué i Abril Sayavera en VO6 i Emma Autó en B8).

Només una setmana després, l’11 de desembre a Terrassa, el CGE Les Moreres s’emportava la final de la Lliga Iberdrola de gimnàstica artística femenina ­–­competició per equips que es disputa durant diversos caps de setmana de l’any­–, en què fins ara el seu millor resultat havia estat la quarta posició. A la final four, l’equip el van formar Alba Bonilla, Lea Franceries, Sara Giménez, Anna Grau, Mar Guardiet, Irina Muñiz, Anna Ortega, Alba Petisco, Alba Querol, Paula Raya i Abril Sayavera.

A la recepció, presidida per l'alcaldessa, Pilar Díaz, van assistir les gimnastes i equip tècnic i directiu del club, encapçalat pel seu president, Ricard Querol.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B