Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Dimarts 1, a les 19 h, concentració per expressar rebuig a la invasió militar d'Ucraïna

Declaració institucional de l'Ajuntament en què ofereix col·laboració per acollir a persones refugiades

28 de febrer del 2022

Esplugues se suma aquest dimarts 1 de març a les concentracions promogudes per la Federació de Municipis de Catalunya per denunciar i condemnar els atacs bèl·lics de Rússia contra Ucraïna i reiterar la ferma defensa de la pau. Serà a les 19 hores, davant de la Casa Consistorial.

A més, l'Ajuntament d'Esplugues ha fet la següent declaració institucional:

DECLARACIÓ INSTITUCIONAL DE L’AJUNTAMENT D’ESPLUGUES DE LLOBREGAT DAVANT LA INVASIÓ D’UCRAÏNA

L’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat, representat per la seva alcaldessa i tots els grups municipals del consistori,  vol expressar el seu rebuig i condemna absoluta a la invasió militar d’Ucraïna per part de la Federació Russa, la violació del dret internacional, i l’atac a la població ucraïnesa.

Ens solidaritzem amb la ciutadania d’Ucraïna i amb el patiment de les persones afectades per l’escalada bèl·lica. Manifestem el nostre suport i escalf als 146 veïns i veïnes d’Esplugues d’origen ucraïnès, i oferim la nostra col·laboració per acollir, si és necessari, a persones refugiades provinents del país.

Reafirmem la nostra aposta per la pau, la tolerància, la justícia i el respecte entre els pobles, i demanem la fi d’aquesta invasió i l’aplicació del diàleg i els valors democràtics.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B