Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Prop d'una vintena d'activitats al Mes de la Gent Gran d'Esplugues

El programa, del 3 al 31 de maig, potencia les trobades que afavoreixen les relacions entre generacions

2 de maig del 2018

Activitats esportives (caminades, balls, txikung), xerrades i tallers sobre salut i benestar i trobades intergeneracionals conformen el programa del Mes de la Gent Gran, que s'obre dijous 3 amb un ball amb alumnes del cicle inicial de l'Escola Isidre Martí. Altres activitats intergeneracionals seran dijous 31, quan alumnes de les escoles Utmar i Can Vidalet també sortiran a ballar amb la gent gran a la plaça Blas Infante, i el torneig d'escacs amb les escoles Natzaret i Garbí (dimecres 30) i una pel·lícula, Up!, per anar a veure amb la companyia dels nets i netes (dilluns 28).

A més, el programa ofereix teatre, cinefòrum i la tradicional Festa de la Gent Gran (dissabte 26) amb gran fideuà popular i ball. O tallers de creativitat per decorar samarretes, jocs tradicionals, una visita al Museu Blau del Fòrum de Barcelona i una altra visita a la fàbrica de xocolata Torras, que inclou dinar i passejada per Banyoles.

El Mes de la Gent gran, que va esdevenir mes el 2017 després de 22 anys sent setmana, segueix oferint un mes ple d'entreteniment i novetats com el txikung entre els arbres (divendres 11) o la caminada pel nou camí per a vianants i bicicletes que uneix Esplugues amb Barcelona (dimarts 29).

Podeu consultar el programa en detall del Mes de la Gent Gran en aquest enllaç.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B