Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Procés participatiu per dissenyar la ludoteca mòbil

Fins al 9 de febrer es poden fer propostes 'on-line'. El Ludobús forma part d'un projecte europeu per impulsar el joc com a factor de cohesió

27 de gener del 2020

Totes les persones majors de 14 anys i empadronades a Esplugues poden aportar fins al 9 de febrer a través de la plataforma Esplugues Participa les seves idees sobre com ha de ser i com s'ha de dir la ludoteca mòbil que l'Ajuntament té previst impulsar. Aquest projecte està inclòs en la xarxa de ciutats europees Playful Paradigm –sorgida del programa Urbact de bones pràctiques europees–, de la qual Esplugues forma part al costat d'Udine (Itàlia), impulsora de la xarxa, Cork (Irlanda), Katowice (Polònia), Klaipeda (Lituània), Larissa (Grècia), Viana do Castelo (Portugal) i Novigrad (Croàcia).

L'objectiu de Playful Paradigm és impulsar el joc com a factor de cohesió social, inclusió, sostenibilitat i de foment d'hàbits saludables. A més de la ludoteca mòbil, el projecte d'Esplugues inclou involucrar les escoles perquè utilitzin el joc com a eina educativa, fer una programació anual d'activitats Playful basades en el joc i habilitar un espai fix amb jocs per a totes les edats.

Per impulsar les diferents accions es compta amb l'Urbact Local Group (ULG), un grup de treball format per l'Ajuntament i diverses entitats i organitzacions rellevants del municipi relacionades amb el joc.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B