Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

La Cruyff Court d'Esplugues celebra el seu primer torneig 6 vs 6

14 de març del 2018

El dissabte 17, de 10 a 14 hores, se celebra el 1r Torneig Cruyff Courts 6 vs 6 d'Esplugues de Llobregat. Hi participaran 12 equips d'alumnes de 6è de primària de diferents centres escolars d’Esplugues, 8 de categoria masculina i 4 de categoria femenina. Els partits duraran 12 minuts i se'n jugaran 9 en el torneig masculí i 4 en el femení.

La pista de futbol a l'aire lliure Cruyff Court d'Esplugues es va obrir al desembre al parc de Can Vidalet, fruit d'un conveni signat entre la Fundació Johan Cruyff i l’Ajuntament d’Esplugues. Es tracta d'un espai de joc de gespa artificial que té unes dimensions de 30 x 20 metres. Està pensat perquè els infants i joves menors de 20 anys del municipi tinguin "un lloc de trobada segur on coneguin la importància de la unió, de fer amistats, de descobrir el seu propi talent i d'aprendre a guanyar i també a perdre", explica la Fundació.

La bandera del respecte

Des del convenciment que fer exercici "permet als infants jugar junts i créixer en el seu desenvolupament", a les cruyff courts s'organitzen activitats per fomentar la pràctica saludable i ètica del futbol. Precisament, el principal valor del Torneig Cruyff Courts 6 vs 6 és el respecte:  Tots els participants signen la bandera de respecte, que els compromet a respectar la resta de participants, dins i fora del camp.

Semifinals catalanes a Esplugues

Els equips guanyadors del torneig local de dissabte es classificaran per participar en les semifinals catalanes del 21 d’abril que també es jugaran a la Cruyff Court d'Esplugues. Posteriorment, els guanyadors de les semifinals participaran en les finals masculina i femenina a Igualada, el 20 de maig.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B