Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Presentació de millores a dos carrers de Can Vidalet

L'Ajuntament ampliarà voreres i instal·larà enllumenat més eficient als carrers Cedres i Glicines // Les obres, previstes per iniciar-se a finals d'any

29 de juny de 2022

L'alcaldessa d'Esplugues, Pilar Díaz, ha presentat aquest dijous en audiència pública el projecte de reforma dels trams dels carrers Glicines i Cedres situats entre el carrer Eucaliptus i l'avinguda del Torrent, al barri de Can Vidalet. La millora de les voreres i de l'enllumenat és el principal objectiu del projecte.

En concret, al carrer Cedres s'amplien les voreres, ­en detriment d'una línia d'aparcament, per garantir la mobilitat de les persones (amb espai perquè puguin creuar-se dues cadires de rodes o dos cotxets sense destorbar-se), així com el pas de l'autobús i del camió de la recollida de residus. A més, es plantarà una nova línia d'arbres en una de les voreres i l'enllumenat es renovarà per guanyar en intensitat i ser més eficient.

Al carrer Glicines es retiraran els arbres malmesos –els sans es miraran de recuperar i replantar-los– perquè les voreres siguin accessibles i es renovarà l'enllumenat, amb més punts de llum i més eficient, en la mateixa línia que a Cedres.

Les obres està previst que es licitin al juliol, s'adjudiquin al setembre i comencin a finals de any. Tindran una durada aproximada de tres mesos. El pressupost és d'uns 214.000 euros.

Per a l'alcaldessa, la reforma dels carrers Glicines i Cedres "està molt pensada i alineada amb els objectius del Pla Estratègic 2025 per una Esplugues sostenible, inclusiva i intel·ligent".

Al final de la sessió, celebrada a la sala d'actes del Complex Sociocultural i Esportiu (CSE) Can Vidalet, el públic assistent va exposar alguns dubtes sobre el projecte i suggeriments per millorar-lo.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B