Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Policia Local i Mossos uneixen forces per Nadal

4 de desembre del 2017

Com cada any,  amb el desembre torna l'Operació Nadal, nom del dispositiu especial de vigilància de zones comercials i polígons industrials que des de fa dotze anys duen a terme Policia Local i Mossos d'Esquadra durant les festes nadalenques.  Es tracta de patrulles a peu per les zones comercials (policia de proximitat) i cotxes patrulla que vigilen els polígons industrials i les empreses.

La seva feina, a més de protegir la seguretat ciutadana, també abasta altres àmbits com ara el de preservar la convivència i el civisme, garantir aspectes relacionats amb la mobilitat (càrregues i descàrregues) o la protecció de persones vulnerables o en situació de risc. També es reforçaran les tasques de prevenció per evitar robatoris als domicilis. L'Operació Nadal tindrà lloc fins al 5 de gener del 2018.

Recomanacions a la ciutadania

En aquestes dates, la policia recomana extremar les precaucions en cas de marxar de vacances (tancar amb clau tots els accessos, simular que hi ha algú...). L'ús de l'App de Seguretat és una altra de les recomanacions de la Policia Local, una aplicació que permet fer trucades d'emergència, enviar missatges, rebre avisos o avisar d'incidències a la via pública.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B