Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Policia Local i Mossos, patrulles mixtes per un Nadal més segur

12 de desembre del 2018

Com cada any,  amb la proximitat de la celebració de les festes nadalenques, torna l'Operació Nadal, nom del dispositiu especial de vigilància de zones comercials i polígons industrials que des de fa tretze anys duen a terme Policia Local i Mossos d'Esquadra a Esplugues. Es tracta de patrulles a peu per les zones comercials i cotxes patrulla que vigilen per prevenir la comissió d'actes delictius a les zones comercials i als polígons industrials en horari tant diürn com nocturn.

La seva feina, a més de protegir la seguretat en aquestes dates amb més presència ciutadana als carrers, també abasta altres àmbits: la convivència i el civisme, la mobilitat (càrrega i descàrrega, estacionaments indeguts...), el control de l'alcohol i drogues en la conducció o la protecció dels col·lectius més vulnerables o en situació d'exclusió social.

També es farà difusió als comerços de l'app de Seguretat de la Policia Local, una aplicació que permet fer trucades d'emergència, enviar missatges, rebre avisos o avisar d'incidències a la via pública.

L'Operació Nadal tindrà lloc fins al 4 de gener del 2019.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B