Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

El Pla d’Actuació Municipal ja s'ha complert en un 42% a mig mandat

En breu, la ciutadania podrà fer seguiment del grau de compliment del PAM 2015-2019, a través d’una nova eina digital al web municipal

24 de maig del 2017

L’Ajuntament d’Esplugues està treballant en la posada en marxa d’una nova eina digital al web municipal que permetrà tenir informació actualitzada del grau de compliment del Pla d’Actuació Municipal (PAM) 2015-2019. Amb l’aplicació digital la ciutadania podrà fer seguiment sobre com s’està executant les actuacions que es van definir en el PAM per als quatre anys del mandat municipal. En l’actualitat, a l’equador del mandat municipal, el grau de compliment de totes les actuacions recollides al document de gestió municipal és d’un 42%, que es considera un percentatge adequat, ja que en els darrers anys del mandat és quan finalitzen la majoria d’actuacions programades. L’eina permetrà conèixer el grau de compliment de les actuacions i els seus projectes.

El PAM està estructurat en 5 eixos, 50 línies i 150 actuacions de les quals pengen els corresponents projectes.

Actualment, hi ha 129 projectes identificats, dels quals 35 ja han finalitzat, 38 estan pendent d’iniciar en aquest moment, 56 estan actius (50 avancen dins la previsió de calendari realitzada, 5 avancen amb alguna desviació de termini o pressupostària, i 1 té algun risc per progressar correctament).

El PAM d’aquest mandat es va elaborar mitjançant un procés participatiu obert, amb aportacions ciutadanes que es van fer en diverses sessions de treball als barris de la ciutat, a través d’enquestes ciutadanes que es van fer a peu de carrer i mitjançant un imprès que es va distribuir a les bústies i al web municipal (enquesta on line).

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B