Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Balanç d'actuacions davant la passada onada de fred

23 de gener del 2017

A partir de les previsions meteorològiques del Servei Meteorològic de Catalunya, dimarts 17 de gener es va activar el Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) en fase d’Alerta per una onada de fred i glaçades a cotes baixes. El 19 de gener es va donar per finalitzat l'episodi de Fred, a causa d'un augment de les temperatures.

A Esplugues, els equips bàsics d'atenció primària van derivar dues persones al centre d'acollida del CUESB (Centre d'Urgències i Emergències Socials de Barcelona), seguint el Conveni Marc entre els municipis de l'Àrea Metropolitana i l'Ajuntament de Barcelona.

Per altra banda, el servei de Policia Local va extremar la vigilància durant l'onada de fred. Tot i això, l'única incidència vinculada amb les baixes temperatures va ser la localització d'una petita placa de gel a la calçada, provocada pel sistema de reg del traçat del Trambaix, a la rotonda de la cruïlla del carrer Laureà Miró i l'av. de Cornellà durant la nit de dimarts, dia 17. La incidència va ser resolta amb l'activació dels serveis de neteja viària.

El servei de Manteniment i Espai Públic, per la seva banda, tenia preparats els mitjans per, en cas que fos necessari, actuar, amb personal i vehicles de suport, en la neteja de la via pública, en la dosificació de sal a les calçades i en la retirada de neu de la calçada.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B