Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Obres per millorar l'accessibilitat a Montesa

Obres per millorar l'accessibilitat a Montesa

Presentació de les obres a l'Escola Folch i Torres

2 de juny del 2017

Com s'ha anat realitzant darrerament cada vegada que s'ultima un projecte de millora de la via pública, l'alcaldessa, Pilar Díaz, i el primer tinent d'Alcaldia, Eduard Sanz, van presentar el 31 de maig en audiència pública les pròximes obres per millorar l'accessibilitat del passatge Ametllers i del tram del carrer Serra del Montsec entre els carrers Montesa i Francesc Layret. Aquestes reunions permeten "recollir opinions i introduir millores" en el projecte, segons Pilar Díaz.

Els pressupostos de licitació de tots dos projectes sumen uns 660.000 euros, que aniran a càrrec del superàvit del pressupost municipal del 2016. Sanz va explicar que el passatge Ametllers, on es renovarà paviment (tot a peu pla, sense voreres), clavegueram, mobiliari i enllumenat (amb tecnologia led), es convertirà en una via pràcticament de vianants, ja que només es podrà circular en vehicle per accedir als pàrquings.

En el tram de Serra del Montsec que es reformarà s'ampliaran voreres, es construiran passos elevats de vianants i es renovarà clavegueram, enllumenat (led) i arbrat. Les obres inclouran un tram del carrer Joan Amades per millorar l'accessibilitat en el tram d'escales.

Les dues obres podrien començar a l'octubre i acabar entre gener i febrer del 2018.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B