Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

S'obren les inscripcions de la 8a Cursa Solidària, que tindrà lloc el 13 de maig

17 d'abril del 2018

El marcador assenyala que queden 25 dies i unes quantes hores per la Cursa Solidària. Una acció esportiva que, en la seva vuitena edició, torna a proposar a esportistes i aficionats que es calcin les vambes per córrer en favor dels infants de l'Hospital de Sant Joan de Déu d'Esplugues. Enguany, la cursa se celebrarà el diumenge 13 de maig i les inscripcions ja són obertes.

Fins al dia 9 de maig a les 18 hores es podran formalitzar les inscripcions en línia a la web de la Cursa, o al CEM La Plana de dilluns a divendres, amb un preu de 3 € per a les joves: a la Cursa Mini (850 m) els nascuts entre 2008 i 2011 i a la Cursa Promoció (1.200 m) els nascuts entre 2002 i 2007. Per als adults, nascuts el 2001 i anteriors, que participin en la Cursa Solidària de 5 km, el preu és de 10 € (9 € si ja es disposa de xip groc).

Una de les novetats d'aquest any és que la Cursa Solidària de 5 km serà la primera de les tres, a les 9.30 del matí, per evitar les hores de més calor. El punt de sortida del circuit urbà estarà situat al carrer Alegria i l’arribada a la plaça de Catalunya d'Esplugues.

El cronometratge de la cursa es farà mitjançant el sistema informàtic amb dorsal amb xip incorporat i xip groc a la sabatilla i els resultats finals es podran consultar al web oficial de la Cursa Solidària, on es poden veure també els itineraris, els serveis i el reglament de la cursa. També es pot fer seguiment de la cursa al seu perfil de Twitter i amb l'etiqueta #CursaEsplugues.

Córrer pels petits valents

Participar en la Cursa és córrer pels petits valents de Sant Joan de Déu, ja que tota la recaptació es destina al programa Hospital Amic, un projecte dedicat a millorar i enriquir l'experiència dels infants hospitalitzats. L'Hospital Amic s'ocupa d'incorporar l'escola a l'hospital perquè no perdin el fil educatiu o d'organitzar trobades amb gossos, teràpies musicals o festes de pallassos (els Pallapupas), entre altres activitats lúdiques i educatives.

Enguany, també es convida a córrer amb la cinta dels petits valents de l'Hospital, que es pot adquirir tant a la botiga solidària de Sant Joan de Déu com el dia de la recollida del dorsal. És una manera de contribuir a projectes de recerca, teràpia amb gossos i amb música, pallassos i les cases d'acollida.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B