Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Oberta la inscripció per als tallers del CIRD de novembre i desembre a Esplugues

'Menjar bé per viure millor', 'Runners', 'Escriptura creativa', 'Creixement personal', 'Mindfulness' i 'Decoració nadalenca' són les activitats que es faran a Vil·la Pepita

13 de novembre de 2019

El Centre d'Informació i Recursos per a Dones (CIRD) de Vil·la Pepita ha iniciat un cicle de tallers dirigits a dones per als mesos de novembre i desembre. 'Menjar bé per viure millor', 'Runners', 'Escriptura creativa', 'Creixement personal', 'Mindfulness' i 'Decoració nadalenca' són els títols dels tallers que es faran a la seu del CIRD, al carrer de Sant Francesc Xavier, 1-3 d'Esplugues. Per tal de poder participar en els tallers cal fer una inscripció prèvia, que estarà oberta fins al 22 de novembre.

Per tal de poder participar, cal inscripció prèvia, que es pot fer de manera presencial al Punt d'Atenció a la Ciutadania (PAC) Central, a la plaça de Santa Magdalena, 24 i al Punt d'Atenció a la Ciutadania (PAC) de Can Vidalet, a la rambla Verge de la Mercè, 1, de dilluns a divendres, de 8.30 a 18,30h. La inscripció també es pot fer en línia, a l'adreça https://esplugues.cat/.

La inscripció queda confirmada en el mateix moment del pagament i els tres darrers dies d'inscripció també es podran inscriure les usuàries no empadronades a Esplugues. Per qualsevol dubte o informació addicional, podeu trucar al telèfon gratuït 900 300 082.

TallersperadonesCIRDesplugues1.jpg

TallersperadonesCIRDesplugues2.jpg

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B