Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Nova zona enjardinada a Can Vidalet

El nou espai té aparells de gimnàstica i un camí de pas cap al metro

1 d'agost de 2016

A l'agost s'enllestirà la urbanització de l'interior d'illa delimitat pels carrers Pere Galvany, Pubilla Cases, Hortènsia, Maladeta i Menta, un espai que estava sense urbanitzar i on s'ha construït una zona enjardinada, jocs infantils i aparells per fer gimnàstica a l'aire lliure.

També s'ha obert una zona de pas pel mig de l'illa, que compta amb l'estació de metro de Can Vidalet en un dels seus extrems, que connectarà amb la que ja existeix a l'interior de l'illa que conformen Molí, Pubilla Cases, Hortènsia i Pere Galvany.

Els nous espais es tancaran de nit -l'hora variarà segons l'època de l'any- i l'enllumenat serà de baixa intensitat a partir de mitjanit per estalviar i evitar molèsties.

Els treballs han comptat amb un pressupost d'uns 620.000 euros. El projecte final va ser consensuat amb el veïnat mitjançant una sessió d'audiència pública. L'obra forma part del Pla d'Intervenció Integral de Can Vidalet, que va arrencar el 2008 cofinançat per Ajuntament i Generalitat, però que en els últims anys, amb la paralització de la Llei de Barris, només compta amb suport econòmic municipal.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B