Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Nous jocs per a gossos als 'correcans', a proposta del Consell d’Infants

4 de juliol del 2017

Les darreres setmanes s’han instal·lat nous jocs per a gossos al correcan del carrer Lleialtat. Aquesta instal·lació sorgeix d'una de les propostes del Consell d’Infants, l'òrgan participatiu en què es troben representats alumnes de primària de set escoles públiques d’Esplugues. Es tracta d'equipar els dos correcans del municipi amb elements perquè els gossos facin exercici, així com d'un dispensador de bosses per recollir les deposicions dels animals.

En l'edició d'enguany, el Consell ha treballat maneres de millorar la convivència amb animals a Esplugues i el comportament cívic de les persones propietàries. Altres projectes sorgits de les propostes dels nens i nenes inclouen realitzar campanyes de difusió i sensibilització sobre tinença responsable i sobre bon tracte als animals. Per exemple, en aquesta línia, el 10 de juny es van fer tallers oberts a la ciutadania en el marc de la Festa del Parc dels Torrents per conscienciar sobre la tinença responsable i recordar la campanya Quiet, jeu i recull la seva caca!

En aquest vídeo de l’alcaldessa, Pilar Díaz, podeu veure la resposta municipal a les propostes està disponible al canal de YouTube de l’Ajuntament d’Esplugues.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B