Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Nou servei per acompanyar joves en temes d'emocions, estudis o feina

24 de gener del 2023

L’Ajuntament d'Esplugues ha posat en marxa, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, el servei Escolta Jove. Es tracta d'un canal obert al jovent de 18 a 35 anys del municipi per informar-los, orientar-los i acompanyar-los a l'hora de resoldre les seves inquietuds al voltant de qualsevol aspecte: emocions, estudis, absentisme, feina, sexualitat, família...

El servei està pensat per atendre, per exemple, casos d'alumnes de centres educatius que vulguin ser escoltats fora de l'horari lectiu (actualment, ja existeixen recursos educatius dins de les hores de classe).

Les persones interessades poden adreçar-se al servei Escolta Jove per mail (escoltajove@esplugues.cat) o a través d'un xat en viu al web d'Esplujove (https://equipjove21.wixsite.com/esplujove/escolta-jove). A l'altra banda hi ha una professional, la Mari, que contactarà amb la persona demandant i, si cal, es desplaçarà presencialment on l'indiqui. També es poden fer reunions presencials a l'Oficina Jove (al Casal Robert Brillas) i al Remolí, quan en breu acabin les obres d'aquest equipament.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B