Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Nou candidatures concorren a les eleccions municipals

Seguiu aquí la jornada electoral

24 de maig del 2019

Nou candidatures concorren a les eleccions municipals que se celebren el 26 de maig, juntament amb les europees. Les candidatures són: Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Ciutadans (Cs), Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Partido Popular (PP), Esplugues en Comú Podem (ECP, que englobaria ICV i Canviem Esplugues), Dibuixant Esplugues (DibE-JUNTS), Candidatura d'Unitat Popular (CUP), Izquierda en Positivo (IZQP) i VOX.

La llista del PSC, guanyadora dels comicis fa quatre anys, torna a comptar amb l'actual alcaldessa, Pilar Díaz, com a cap de llista. La candidatura de Cs l'encapçala Julio Roldán, actual portaveu del grup municipal. El número 1 d'ERC torna a ser Oriol Torras. El cap de llista del PP és Marcos Sánchez, actual portaveu del grup municipal. La nova llista d'ECP l'encapçala Jordi Pérez. DibE-JUNTS té Elisabet Morillo com a número 1. La CUP presenta Eulàlia Herranz com a cap de llista. Els alcaldables d'IZQP i VOX són, respectivament, José Florentino Solar i Alejandra Chirivas.

El cens electoral per al 26 de maig està format per 35.062 persones.

En aquest enllaç podeu seguir la participació, tant a les eleccions municipals com a les europees, durant la jornada i els resultats, a partir de les 20 hores.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B