Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Neix a Esplugues el congrés estatal We Share Handball, per compartir experiències sobre aquest esport

Divendres 1 i dissabte 2, l'Handbol Esplugues organitza, amb el suport de l'Ajuntament, el seu 1r congrés de clubs d'handbol

1 de juny del 2018

Aquest divendres 1 i dissabte 2 se celebra a Esplugues el primer congrés estatal We Share Handball (WSH), una trobada que vol "generar valor i coneixement" a través d'"innovadores solucions formatives dinàmiques i interactives", segons afirmen des del Club Handbol Esplugues, que és qui organitza el congrés, amb el suport de l'Ajuntament.

We Share Handball podria convertir-se en referent estatal d'aquest esport, un dels menys habituats a compartir experiències i que ara reunirà jugadors, tècnics, gestors, àrbitres, metges, psicòlegs i fins i tot familiars de jugadors al Complex Esportiu Municipal Les Moreres d'Esplugues. Al congrés s’hi donaran cita els clubs punters de l’handbol: Anaitasuna, Alcobendas, Ademar de León, Mislata, Granollers i FC Barcelona, tot i que l’activitat estarà oberta a tots els clubs i interessats. L'objectiu és compartir les millors pràctiques, casos d'èxit i innovacions, i veure com aplicar-les als clubs. La primera edició del WSH girarà entorn els centres de formació, que cada cop són més tecnològics.

A la primera jornada, avui divendres, es reunirà una taula de treball amb 15 experts mentre que a la segona jornada, dissabte 2 de juny, es presentarà el treball de diverses empreses innovadores o start ups tecnològiques esportives relacionades amb la gestió dels clubs, l'entrenament de porters, el seguiment individualitzat d'esportistes, webs i aplicacions per a mòbil de l'esport.

També es faran 7 ponències -en què participaran 150 persones de diferents àmbits-: Programas innovadores para marcar la diferencia (10 h), Centros de formación 4.0 (10 h), Dinámica 'CO or Dead, this is the question' (10 h), El triángulo mágico en la formación de deportistas (16 h), una sobre marketing, publicitat i handbol (16 h) i una on s'explicarà com convertir dades en informació per millorar la presa de decisions en entrenament i competició (17 h). Per assistir a la jornada cal una inscripció prèvia a través del web http://wesharehandball.org.

D'altra banda, l'endemà del congrés, el diumenge 3 de juny, tindrà lloc la 20a Trobada d’Escoles d’Handbol de Catalunya, una altra iniciativa pionera del Club Handbol Esplugues, que també compta amb el suport municipal i que reunirà al CEM Les Moreres a uns 450 joves esportistes d’uns 40 equips.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B