Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Millora de l’accessibilitat del carrer Sant Francesc Xavier

Millora de l’accessibilitat del carrer Sant Francesc Xavier

Presentació de les obres en audiència pública

27 d'octubre del 2017

En línia amb les reformes que s’estan fent per millorar l’accessibilitat per als vianants a diverses vies de la ciutat, l’Ajuntament ha presentat les obres que es faran l’any vinent al carrer Sant Francesc Xavier, al barri Centre. En sessió d’audiència pública –oberta a la participació del veïnat perquè hi aportés suggeriments abans de l’aprovació definitiva dels treballs– al Casal de Cultura Robert Brillas, l’alcaldessa, Pilar Díaz; el primer tinent d’Alcaldia, Eduard Sanz, i el regidor del barri, Manuel Pozo, van explicar els detalls del projecte: ampliació de voreres, realització de passos elevats als encreuaments, renovació de clavegueram, d’enllumenat (amb fanals tipus led) i d’arbrat, i soterrament de línies elèctriques.

El projecte sortirà en breu a licitació amb un pressupost de 732.000 euros que, com la resta de reformes que s’han realitzat o estan a punt de començar (com les dels carrers Serra del Montsec, Llunell i Gaspar Fàbregas) per fer més accessible l’espai públic són “inversions financerament sostenibles, que executarem amb el superàvit municipal, gràcies a que tenim unes finances sanejades i un nivell d’endeutament baix”, va dir l’alcaldessa. Està previst que els treballs comencin el primer trimestre de l’any vinent i durin uns sis mesos.

Al final de la sessió, el públic va fer preguntes i suggeriments de millora. Entre d’altres qüestions, van parlar de l’estacionament de vehicles durant les obres, de les voreres en mal estat i de la visibilitat dels guals del pàrquings. El primer tinent d’Alcaldia va respondre que es tindrien en compte aquestes inquietuds.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B