Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Més d'una vintena d'entitats participaran en l'acte institucional per la Diada Nacional de Catalunya

La tradicional ofrena floral de l'Ajuntament, partits polítics i entitats d'Esplugues es farà a les 12 hores al Parc Onze de Setembre

10 de setembre de 2019

Esplugues commemorarà l'Onze de Setembre, Diada Nacional de Catalunya, en un acte institucional que aplegarà l'Ajuntament, partits polítics i entitats ciutadanes. L'acte tindrà lloc a les 12 del migdia al Parc Onze de Setembre.

La celebració començarà amb les actuacions de la Coral Musicòrum i de la Societat Coral Centenària La Coloma.

Tot seguit tindran lloc les tradicionals ofrenes florals, començant per la de l'Ajuntament, encapçalat per l'alcaldessa Pilar Díaz, seguint amb les diferents formacions polítiques presents a l'acte i, finalment, una vintena d'entitats ciutadanes d'Esplugues.

Després de l'ofrena, l'Esbart Vila d'Esplugues, la Colla de Bastoners d'Esplugues i la Secció Sardanista de L'Avenç animaran l'acte amb les seves actuacions.

L'alcaldessa Pilar Díaz clourà l'acte amb el tradicional parlament institucional i, seguidament, la Societat Coral Centenària La Coloma interpretarà 'Els Segadors', l'himne nacional de Catalunya.

Ja al vespre, a les 19.30 hores, els actes de commemoració de la Diada acabaran amb una ballada de sardanes que organitza la Secció Sardanista de L'Avenç, amb la cobla del Baix Llobregat, al mateix Parc Onze de Setembre.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B