Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Més de 50 carrers llueixen ornaments nadalencs

En diversos barris hi haurà activitats familiars de dinamització

5 desembre del 2016

Les tradicionals llums nadalenques, que impulsen Ajuntament, Unió de Botiguers i les associacions de veïns de Centre, la Plana-Montesa, el Gall, Can Clota i Can Vidalet, es van encendre el divendres 2 de desembre en un acte públic a la plaça de Santa Magdalena. Els llums serviran per animar la ciutadania a gaudir de les festes i a efectuar les seves compres habituals d'aquestes dates a Esplugues. Aquest any es guarniran 52 carrers amb 177 arcs i 89 arbres. L'Ajuntament costeja el muntatge i desmuntatge (59.000 euros) i el consum. Per la seva banda, la Unió de Botiguers té previst aportar uns 20.000 euros per a les llums nadalenques.

D'altra banda, els establiments de determinats eixos comercials uneixen esforços parar lluir el millor possible durant aquesta època. Per exemple, uns 70 comerços de Can Vidalet s'han unit per realitzar per segon any l'anomenada Operació Galets, en la qual els establiments adherits lluiran aquests típics ornaments nadalencs, cada un d'ells s'instal·larà un avet natural a la porta -iguals per mantenir una imatge unificada i les persones empleades portaran barrets de Pare Noel. A més, s'han organitzat activitats familiars de dinamització comercial al carrer els dies 22, 23, 28 i 29 de desembre. També s'organitzen activitats a la Plana el 27 de desembre -a càrrec de la Xarxa de Dones Emprenedores i la AVV- i al Gall, el 30 de desembre -a càrrec d'un grup de comerciants-.

El Mercat de Can Vidalet sorteja vals de compra

Els mercats municipals, referents en producte fresc i de qualitat, també es preparen de manera especial per a les festes. Els paradistes del Mercat Municipal de Can Vidalet repetiran, com ja van fer l'any passat, el sorteig de cinc vals de 300 euros cadascun entre la seva clientela. Els tiquets es lliuraran des del 7 de desembre fins al 5 de gener i els compradors que vulguin participar hauran d'omplir-lo amb les seves dades personals i dipositar-los en una urna durant aquests dies. Les cinc persones premiades en el sorteig, que tindrà lloc el 12 de gener a les 18 hores a les instal·lacions del mercat, disposen de 30 vals de 10 euros per comprar en totes les parades del mercat durant temps indefinit.

Horaris de Nadal

D'acord amb el calendari comercial de diumenges i festius i la Llei d’Horaris Comercials, els comerços d'esplugues podran obrir els dies 6, 8, 11 i 18 de desembre.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B