Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

La Jugatecambiental de Can Vidalet, un projecte que segueix creixent

24 de juliol del 2017

Fa dos anys que va començar, al parc de Can Vidalet, un cicle d’activitats pensat per descobrir millor el parc i gaudir-lo en família: la Jugatecambiental. Avui el cicle, que inclou itineraris o tallers guiats per educadors ambientals, ja s'ha consolidat com tot un èxit. Durant el primer semestre del 2017, les 13 activitats realitzades (Hotel d'insectes es va haver d'anul·lar a causa de la pluja) han reunit a 665 participants i han obtingut, de mitjana, una valoració de 4,84 sobre 5.

D’entre totes, han destacat les activitats Arbres singulars al parc de Can Vidalet i Estampem la samarreta del Parc de Can Vidalet, amb 69 i 67 assistents respectivament.

Respectar la natura

Així, els matins de diumenge de febrer a maig, al parc de Can Vidalet s'ha parlat de bioindicadors, de llavors, de Land-Art, del calendari lunar, del reciclatge, del canvi climàtic o d'arbres singulars. Una sèrie molt variada de temes amb un objectiu comú: que els nens i nenes aprenguin jugant a conèixer i respectar la natura.

Un projecte amb creixent acollida

Respecte a la primavera de l’any passat, l’assistència total a les activitats de primavera s'ha doblat durant el 2017 i segueix una corba de creixement amb cada cop més participació i seguidors fidels.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B