Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

L'Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació, premi del Fòrum Femtalent

9 de març del 2018

Avui divendres l'alcaldessa d'Esplugues, Pilar Díaz, ha recollit el premi del Fòrum Femtalent en la categoria de Comunicació per la tasca que realitza l'Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació, entitat que presideix. El guardó, que atorga Barcelona Activa amb la col·laboració de la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics, vol promoure la igualtat d'oportunitats i l'activació del talent femení en el món de la ciència, la tecnologia, l'emprenedoria i la innovació.

"Em fa especial il·lusió aquest reconeixement en el marc del fòrum que porta per nom World Wide Women: inspiring Global Women Talent i que ens arriba l'endemà del Dia Internacional de les Dones que, enguany, ha aconseguit una gran mobilització arreu de Catalunya i de tot el món, i també a Esplugues", ha comentat Pilar Díaz en recollir el premi.

"Aquest 8M hem demostrat amb la vaga laboral, de consum, de tasques domèstiques i de cura, i amb les massives manifestacions ciutadanes d'ahir que, si les dones ens creuem de braços, efectivament el món deixa de funcionar", ha afegit.

En la seva desena edició, el fòrum Femtalent s'ha centrat a potenciar la idea que el talent de les dones no té fronteres i mostrar dones referents a l’àmbit internacional o que estiguin dirigint projectes d’impacte internacional. A més del lliurament de prèmis, durant la jornada s'han fet diverses taules rodones i conferències.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B