Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

L’esport escolar estrena mascota

13 de desembre del 2018

Les Jornades Escolars esportives d'Esplugues estrenen mascota. Aquestes trobades temàtiques sobre un esport concret -minihandbol, bàsquet, futbol sala...- que organitza l'Ajuntament per fomentar la pràctica esportiva entre l’alumnat de primària, comptaran a partir d'ara amb l'animació d'una simpàtica mascota. Es tracta d'una il·lustració de Marta Capdevila, amb tantes versions com esports es practiquen a Esplugues amb finalitat educativa i participativa: futbol, bàsquet, volei, handbol, patinatge, atletisme, gimnàstica i natació.

La mascota, que de moment no té nom, busca compartir l'esport amb infants i joves per gaudir junts de l'esport, promovent-ne els valors i una vida més saludable.

La primera aparició estel·lar de la nova mascota serà divendres 14 de desembre, quan uns 350 nens i nenes es posaran caretes de la mascota a la primera jornada escolar, dedicada al minibàsquet. Els alumnes que participin en la jornada seran convidats a proposar noms per a la nova mascota esportiva d'Esplugues.

Volei esport escolar patinatge mascota basquet mascota natacio mascota
Gimnastica mascota Futbol mascota Handbol mascota Atletisme mascota

Infància amb valors esportius

Altres activitats esportives dels infants d'Esplugues són la Cursa Escolar, que es fa en col·laboració amb les entitats esportives, i els Jocs Esportius Escolars 2018-2019 en marxa des de novembre i que organitza el Consell Comarcal del Baix Llobregat. Enguany compten amb la participació rècord de més de 800 alumnes, d’entre 4 i 18 anys, de les escoles d’Esplugues en un total de vuit disciplines esportives: bàsquet, futbol sala, futbol 7, handbol, voleibol, gimnàstica artística, patinatge artístic i natació sincronitzada. Els Jocs segueixen l’innovador model de competició Juga Verd Play, en què el resultat final depèn també del bon comportament esportiu. Un model pioner que s'aplica al Baix Llobregat des del 2013.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B