Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Arrenca la cinquena edició de l'Escola de Mares i Pares

El taller, mensual i gratuït, compta en aquest curs amb 21 persones inscrites i amb un total de 9 sessions fins al juny

16 d'octubre del 2017

El 16 d'octubre es va celebrar a la sala d'actes del Casal de Cultura Robert Brillas la primera de les nou sessions de l'Escola de Mares i Pares d'Esplugues. Un curs gratuït que, a càrrec de la filòsofa i pedagoga Anna Mascaró, vol ser un punt de trobada per proporcionar recursos d'autoconeixement i gestió emocional per acompanyar els fills i filles en el procés de creixement com persones. En la primera sessió van participar les primeres 21 persones inscrites en aquest curs, que enguany arriba a la cinquena edició.

Amb el títol Deseducar-nos per educar. Canviar el no pel sí, l'escola parteix del convenciment que cal preparar als adults per "assumir un veritable procés d'acompanyament harmònic amb els fills i filles".

Les trobades, una per mes, giren al voltant de diferents temes com la llibertat emocional, la sobreprotecció, el foment de la creativitat, parlar de sexualitat, afrontar les pèrdues, trencar la incomunicació amb els adolescents o aprendre dels fills.

En aquest enllaç podeu consultar el programa Deseducar-nos per educar del curs 2017-2018. Les inscripcions per a la resta del curs, que finalitzarà al juny, es poden fer per telèfon (900.300.082) o a través dels Punts d'Atenció a la Ciutadania.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B