Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Les preinscripcions escolars, del 7 al 21 de març

L'Ajuntament realitza sessions per assessorar famílies que inscriguin infants a P3 o que facin el pas de primària a secundària

7 de març de 2022

Aquesta setmana comença la preinscripció escolar del curs 2022-2023: del 7 al 21 de març per a les escoles (segon cicle d'educació infantil i primària) i del 9 al 21 del mateix mes per als instituts (educació secundària obligatòria).
A Esplugues es poden inscriure els infants a qualsevol dels centres educatius del municipi, independentment del barri on estigui empadronada la família.

Per ajudar a fer-ne la tria, les vuit escoles han celebrat al febrer i fins aquest cap de setmana jornades de portes obertes; els instituts públics encara en tenen fins demà 8 de març.

Com a novetat, l'Ajuntament ha organitzat enguany dues sessions per assessorar i acompanyar les famílies en el canvi d'etapa educativa: el pas de primària a secundària es va celebrar el 3 de març i el dia 7 es va realitzar la sessió del pas de l'escola bressol a educació infantil.  

Es tracta d'una demanda que han realitzat les famílies que han de fer la preinscripció i que s'ha recollit al Pla d'Acollida de Famílies.

A través de l'apartat web del curs 2022-2023, es pot consultar més informació sobre el procés de preinscripció. També es poden consultar les preguntes freqüents i accedir al formulari de preinscripció al web del departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B