Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Les línies 68 i 78 d'autobús milloren el seu pas per Sant Joan de Déu i Finestrelles

A partir d'aquest dimarts 2 de juny, s'amplia recorregut i s'afegeixen noves parades

29 de maig del 2020

A partir de dimarts, 2 de juny, les línies 68 i 78 de la xarxa d’autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ampliaran el recorregut al seu pas per Esplugues amb noves parades que milloraran l’accés al recinte hospitalari Sant Joan de Déu.

La modificació de les línies 68 (Hospital Clínic - Cornellà) i 78 (Estació de Sants - Sant Joan Despí) comporta la creació de cinc parades al terme municipal d’Esplugues i l’eliminació d’una altra, la denominada Av. Esplugues-Hospital Sant Joan de Déu, al terme de Barcelona.

El nou itinerari transcorre pel passeig de Sant Joan de Déu, on queden ubicades dues noves parades (tant en sentit Cornellà i Sant Joan Despí com en direcció Barcelona), molt més properes a l’entrada de l’hospital. El recorregut segueix pel carrer Juan de la Cierva, on s’ubiquen dues parades més. A través de l’avinguda de Jacint Esteva Fontanet, les dues línies recuperen el trajecte original cap a l’avinguda dels Països Catalans d’Esplugues. En sentit Barcelona, els autobusos circularan pel carrer Ahrensburg, on també es crea una parada.

Consulteu el nou recorregut:

Planolrecorregut_600.jpg

 

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B