Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Les inscripcions per al proper acte de benvinguda als nadons d'Esplugues, fins al 21 d'abril

El primer acte de benvinguda del 2017 tindrà lloc el 6 de maig

19 d'abril del 2017

L'Ajuntament continua celebrant aquest 2017 els actes de benvinguda als nadons d'Esplugues, un acte social per a les famílies que parteix del compromís de la ciutat amb la Carta Europea de Salvaguarda dels Drets Humans i amb la Declaració Universal dels Drets de l'Infant. El primer d'aquest any serà el dissabte 6 de maig a les 12 hores als jardins de la Masoveria de Can Tinturé i les famílies poden sol·licitar participar-hi fins al 21 d'abril.

L'acte el presidirà l'alcaldessa d'Esplugues (podrà delegar la funció en regidors o regidores del consistori) i hi podran participar els nadons de menys d'un any que estiguin empadronats al municipi. Per tal de participar-hi cal adreçar-se a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania i aportar una còpia del llibre de família i del carnet d'identitat del pare, mare o tutor legal. Posteriorment, a través del correu benvingudanadons@esplugues.cat, s'autoritzarà la participació en l'acte.

Si, per motius d'aforament, es denega una sol·licitud, el nadó tindrà preferència per als següents actes que es realitzin el 2017.

Aquí podeu veure l'àlbum de fotos de l'acte de benvinguda que va tenir lloc el novembre del 2016:

Acte de Benvinguda als Nadons d’#Esplugues

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B