Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Les inscripcions per a pisos públics de Ca n'Oliveres, a partir del 20 d'abril

L'Ajuntament estrenarà un nou sistema per sol·licitar entrar en sortejos d'habitatges protegits a través del web municipal

14 d'abril de 2022

El proper dimecres 20 d'abril s'obrirà la convocatòria per a una nova promoció d'habitatges de protecció oficial al sector de Ca n'Oliveres. Es tracta d'un mínim de 40 pisos de compravenda, de règim general, al carrer Sant Mateu. L'empresa promotora serà Metropolitan House i es construiran en règim de cooperativa.

Per optar a entrar en el sorteig d'aquesta promoció serà imprescindible apuntar-s'hi a través del web municipal. El 20 d'abril es publicaran les bases i el formulari que les persones interessades hauran d'omplir amb les seves dades i una declaració responsable sobre el compliment dels requisits per poder accedir-hi (establerts a les bases): acreditació de temps de residència mínima a Esplugues, ingressos màxims de la persona sol·licitant i la resta de condicions establertes per la normativa legal vigent.

El nou sistema d'inscripció telemàtica, que s'estrenarà amb aquesta promoció, serà el que es farà servir en properes convocatòries d'habitatge protegit com la de Can Clota o la de Montesa.

https://www.esplugues.cat/ambits/temes/habitatge/inscripcio-sorteig-habitatge-public-ca-noliveres

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B