Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Les escoles de l'Espai de les Arts arrenquen amb més de 600 alumnes

L’escola municipal de música compta aquest curs amb 524 alumnes, mentre que un centenar estudia a les de ceràmica i pintura

9 d'octubre del 2018

Esplugues té tres escoles artístiques dedicades a la mú­sica, la ceràmica i la pintura, que formen l’Espai Municipal de les Arts, a l’E­difici Puig Coca, amb dècades d’història. Aquest curs ha començat amb més de 600 estudiants inscrits.

L’Escola de Música ha iniciat el nou curs amb 524 persones matriculades als seus cursos i tallers per a totes les edats: 6 en l’àrea Més Petits (de 4 mesos a 2 anys), 47 a Música i Moviment (de 3 a 5 anys), 167 a Formació Musical Bàsica (de 6 a 12 a), 108 a Música Jove (12-17 anys), 83 majors de 18 anys a Pràctica Musical, Formacions i Tallers trimestrals, i 34 a les formacions extraescolars en escoles de Primària. A més, dins el projecte L’Escola Sona que es duu a terme a les escoles Joan Maragall, Can Vidalet i Gras i Soler, hi participaran 79 alumnes.

L’Escola de Ceràmica ha començat amb mig centenar de persones inscrites als seus cursos d’iniciació, monogràfics (torn, modelat, manualitats...) o que utilitzen l’espai d’autoservei. Com l’any passat, s’ha notat novament “un augment considerable d’inscripcions de persones no residents a Esplugues, però que valoren la professionalitat, l’oferta i el preu dels serveis de l’escola”, segons la directora, Ariadna Benavides. Les matrícules segueixen obertes fins que es completin els grups.

Pel que fa a l’Escola de Pintura i Dibuix, va iniciar el curs amb una cinquantena d'alumnes, que poden augmentar en les pròximes setmanes perquè les inscripcions continuen obertes. Als habituals cursos trimestrals, s’han afegit enguany diversos tallers a la franja horària de migdia per tal de facilitar a les persones que treballen en el món del comerç l’accés a activitats artístiques i culturals.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B