Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Les artistes premiades de la darrera Biennal de Ceràmica d'Esplugues exposen noves obres a Barcelona

25 d'octubre del 2017

La mostra PostCreacions presenta, a la sala ACC de Barcelona (c. Doctor Dou, 7), noves obres de les artistes Irina Razumoskaya, Sophie Aguilera Lestar, Ruth Cepedano García i Juana Fernández, totes elles guardonades en la 18 Biennal de Ceràmica d'Esplugues Angelina Alós.

Un any després del certamen, les quatre ceramistes exposen ara les seves noves peces donant continuïtat a la Biennal i reforçant l'aposta per reivindicar el valor artístic i creatiu de la ceràmica contemporània. La mostra va començar el 24 d'octubre i acabarà l'1 de desembre, amb entrada lliure de dilluns a divendres.

Presentació del catàleg

L'exposició és fruit de la col·laboració iniciada l'any 2014 entre l'Ajuntament d'Esplugues, els Museus d'Esplugues i l'Associació Ceramistes de Catalunya que ha permès ampliar la difusió de les activitats al voltant de la ceràmica d'ambdues entitats. Durant l'acte d'inauguració va tenir lloc la presentació del catàleg de la 18a Biennal de Ceràmica, que inclou un apartat dedicat a la ceramista Angelina Alós, qui dóna nom a la biennal, amb motiu del centenari del seu naixement. Enguany, el catàleg compta també amb versió digital, que es pot descarregar del web dels Museus d'Esplugues.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B