Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

L'alcaldessa participa al Forbes Summit Sustainability

19 d'octubre del 2021

L'alcaldessa d'Esplugues, Pilar Díaz, ha participat aquest 19 d'octubre al Forbes Summit Sustainability, congrés organitzat enguany a Barcelona per la revista de negocis Forbes per tal d’analitzar les oportunitats i desafiaments de la societat catalana a l'entorn de la sostenibilitat i la inversió socialment responsable.

L'esdeveniment ha reunit directius d'empreses relacionades amb la mobilitat i la sostenibilitat i representants de la Generalitat i dels ajuntaments de Barcelona, el Prat i Esplugues, entre altres institucions. A la taula rodona Descarbonització i noves tendències en mobilitat, quin és el camí?, l'alcaldessa ha afirmat, en qualitat també d'adjunta a la presidència de la Diputació de Barcelona, que "l'objectiu és aconseguir la descarbonització de la mobilitat en l'any 2050", un pla a què ja s'han adherit 266 municipis de la província de Barcelona, entre els quals, Esplugues.

A més, ha dit, "és important que des de les administracions estimulem la mobilitat sostenible amb carrils bici, més transport públic i vehicles elèctrics", però que "també hem de conscienciar la ciutadania, perquè o aquest canvi el fem entre tots i totes o serà impossible. La gent ha de ser conscient que els seus hàbits han d'anar migrant de mica en mica per poder fer que les nostres ciutats siguin sostenibles."

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B