Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

L'Ajuntament fa una declaració per donar suport a la campanya 'Casa nostra, casa vostra'

La campanya per a les persones refugiades organitza aquest dissabte una manifestació a Barcelona amb el lema 'Volem acollir'

16 de febrer del 2017

El Ple ordinari de febrer de I'Ajuntament d'Esplugues ha acordat aquest dimecres declarar Esplugues municipi adherit a la campanya Casa nostra, casa vostra. La campanya, que ha sorgit a Catalunya, la conformen milers de persones a títol individual, col·lectius i moviments socials, ONG i empreses del sector cultural, amb l'objectiu de denunciar la situació que viuen les persones refugiades i immigrants, aconseguir la sensibilització i mobilització de la ciutadania i demanar polítiques d'acollida reals i efectives a les institucions, sota el lema Volem acollir.

Amb aquesta declaració, el Consistori es compromet a convocar a la ciutadania a mobilitzar-se i a assistir a la manifestació que se celebrarà a Barcelona el pròxim dissabte 18 de febrer a partir de les 16 hores a plaça Urquinaona.

D'aquesta manera, l'Ajuntament se suma a la campanya del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament de suport a l'acollida de població refugiada en trànsit a Europa, víctima dels conflictes armats a l’àrea mediterrània. Aquesta agència de cooperació dels municipis de Catalunya actua com a instrument de coordinació dels esforços dels ajuntaments en els casos d’actuacions en situacions d’emergència i especialment en la postemergència i reconstrucció.

A més d'anar a la manifestació del 18F, es pot donar suport a la campanya Casa nostra, casa vostra signant el manifest, fent-ne difusió, comprant material o organitzant una activitat divulgativa, cultural o de sensibilització.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B