Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

L'Ajuntament trasllada als centres que atenen gent gran les mesures preventives pel coronavirus

La Generalitat recomana no visitar residències si es té febre o s'ha estat en zones de risc per coronavirus

9 de març del 2020

L'Ajuntament d'Esplugues ha fet arribar el comunicat de la Generalitat de la situació de prealerta pel coronavirus a totes les residències de gent gran amb les mesures preventives que cal adoptar.

"Els departaments de Salut i Treball, Afers Socials i Famílies recomanen que qualsevol persona que tingui febre o símptomes respiratoris i hagin viatjat a zones de risc per coronavirus no visiti les residències de Catalunya. També es recomana regular el nombre de visites dels familiars i, en cas de fer-ho, rentar-se les mans a l'entrada i a la sortida als lavabos reservats per a les visites.

Es recomana als usuaris de centres de dia que presentin símptomes respiratoris que no hi vagin. Als professionals d'aquests centres, se'ls aconsella extremar les mesures preventives. També cal fer un control de registre de visites a cada residència, per facilitar i agilitzar el seguiment de contactes en cas de possibles casos positius per coronavirus."

Cal recordar les mesures preventives d'higiene genèriques a seguir de protecció individual enfront de malalties respiratòries:

web_precaucions.jpg

En cas de qualsevol dubte, cal trucar al 061 Salut Respon o consultar el web Canal Salut

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B