Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Esplugues obre un nou canal per demanar l'opinió dels veïns

A través d'EL PONT, per mitjà d'un codi QR, i el web, l'Ajuntament convida la ciutadania a expressar el seu parer sobre diferents temes

17 de juny de 2014

L’Ajuntament d’Esplugues ha posat en marxa un nou canal per fomentar la participació de la ciutadania. A través d’una plataforma web (fleepster.com), a la qual pot accedir-se a través del web municipal (www.esplugues.cat) i des d’un codi QR que acompanyarà algunes notícies publicades a la revista EL PONT d’Esplugues, els ciutadans i ciutadanes podran fer arribar al consistori la seva opinió sobre determinats temes que afecten el municipi, amb la possibilitat d'enviar també suggeriments i sol·licitar-ne una resposta.

El primer tinent d’Alcaldia i regidor de Comunicació, Enric Giner, ha assenyalat que l’objectiu d’aquesta iniciativa és “arribar a més sectors de la població, aquells més familiaritzats amb les tecnologies de la informació i la comunicació, i facilitar la participació en la vida municipal de tota la ciutadania”. “Confiem que aquest nou canal ens ajudi a conèixer més bé l’opinió dels veïns i veïnes d’Esplugues sobre els diferents serveis que tenen a l’abast; una informació valuosíssima per millorar-los i adaptar-los a les noves necessitats que puguin sorgir”. I ha afegit que “es tracta d’experimentar noves pràctiques participatives que siguin d’aplicació àgil i immediata”.

Aquest mes de juny, el tema de consulta és el Trambaix. Arran la celebració del desè aniversari d’aquest mitjà de transport, des de l’Ajuntament es vol conèixer el grau de satisfacció de les persones usuàries per mitjà d’una sèrie de preguntes.

Podeu aportar la vostra opinió a través de:

 

EL PONT 221 (pàg. 11)

 

Dóna'ns la teva opinió

 

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B