Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

L'Ajuntament contracta joves titulats en atur per ajudar en la seva inserció laboral

13 de setembre

L'Ajuntament ha sol·licitat al Servei d'Ocupació (SOC), de la Generalitat, una subvenció per a la contractació d'11 joves amb titulació universitària o graus mitjans o superiors per a la realització de pràctiques remunerades durant sis mesos. S'han sol·licitat perfils de lletrat, treballadors socials, dinamitzadors de patis escolars, comunicadors digitals, educadors i personal tècnic d'esports i educació, entre altres. Podran optar a aquests llocs les persones de 18 i 29 anys en situació d'atur i amb la citada titulació, prèvia inscripció en el Programa de Garantia Juvenil. Quan el SOC notifiqui el nombre de contractes subvencionats, està previst que al llarg d'octubre es dugui a terme el procés de selecció.

Al setembre s'ha obert una borsa de treball per a inscriure les persones interessades que compleixin amb el perfil requerit. Més informació, en l'Oficina Jove, c/ Àngel Guimerà, 36, o en el 900 300 082.

En l'edició anterior, l'Ajuntament va poder contractar set joves durant sis mesos per a exercir labors d'advocacia, reforç educatiu, dinamitzador escolar, treballadora social i dissenyador d'entorn web. Després del seu treball en pràctiques a l'Ajuntament, la majoria ha aconseguit incorporar-se al món laboral

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B