Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

L'Ajuntament contracta 13 persones a través de plans d'ocupació

Durant l'any s'han fet 36 contractacions temporals de persones a l'atur per cobrir diferents perfils professionals

24 de novembre del 2021

L'Ajuntament d'Esplugues ha reforçat la plantilla municipal el darrer quadrimestre de l'any amb la contractació de 13 persones que estaven en situació d'atur a través de diversos plans d'ocupació. La majoria de les contractacions (10 de les 13) són per sis mesos.

D'aquestes 13 persones contractades, cinc ho han estat a través del Pla de Reconstrucció impulsat per l'Ajuntament per fer front als efectes econòmics de la pandèmia de Covid, entre d'altres coses, a través de finançar llocs de feina per a joves. Es tracta de dos gestors-informadors, dues gestores-informadores i un tècnic de projectes. Tots cinc són veïns d'Esplugues.

Altres cinc formen part d'un pla de garantia juvenil, en conveni amb el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), per a joves en possessió d'un títol universitari o de formació professional. Hi ha una treballadora social, una dissenyadora gràfica, un tècnic superior de Dret, un dinamitzador comercial i un tècnic d'Educació.

De la resta, n'hi ha una tècnica d'Ocupació i una altra de Comerç, a través de plans conveniats amb el SOC, i una altra tècnica d'Ocupació, mitjançant un pla de la Diputació de Barcelona.

L'alcaldessa, Pilar Díaz, els va donar aquest 24 de novembre la benvinguda al Saló de Plens. Per a l'alcaldessa, els "plans d’ocupació són una oportunitat per a les persones contractades per adquirir experiència i dotar-se d’eines que els facin més competents en el mercat de treball. A més, l’Ajuntament també rep molt benefici amb la incorporació de talent, i en aquest cas, de talent jove".

Durant l'any s'han fet 36 contractacions temporals de persones a l'atur per cobrir diferents perfils professionals.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B