Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

L'Ajuntament ampliarà les visites a l'Espai Corberó

Donat l'èxit de la convocatòria inicial de les portes obertes, s'obrirà un nou període d'inscripció reservat a la ciutadania d'Esplugues

3 de novembre del 2022

Èxit rotund de la convocatòria de portes obertes impulsada per l'Ajuntament d'Esplugues per donar a conèixer l'Espai Corberó. L'Ajuntament va adquirir recentment aquest espai singular –obra de l'universal escultor Xavier Corberó (1935-2017), situat al bell mig del nucli antic d'Esplugues, al costat de l'església Santa Magdalena, masies amb segles d'història i el Monestir de Montsió– i va organitzar dues jornades de portes obertes, a través de visites en grups reduïts, per als dies 12 i 13 de novembre. Les 750 inscripcions, que eren gratuïtes, es van exhaurir en pocs minuts al portal Codetickets.

Ara, l'Ajuntament ampliarà els torns de visita, aquest mateix cap de setmana, perquè pugui demanar-ne cita exclusivament la ciutadania d'Esplugues. Els nous torns i la possibilitat de sol·licitar entrada s'activaran aquest dilluns 7 de novembre a les 9 hores.

RESERVA D'ENTRADES

La persona titular de l'entrada ha d'estar empadronada a Esplugues i podrà sol·licitar fins a un màxim de quatre entrades, totes per a persones del municipi i per a una sessió (no podrà demanar entrades per a sessions diferents). El sistema demanarà el DNI de cadascuna de les persones que accedeixi a la visita.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B