Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

'Tots a taula' distribueix àpats a persones vulnerables d'Esplugues

5 de desembre del 2017

La Fundació Dr. Melchor Colet ha posat en marxa un nou projecte al municipi conjuntament amb el Departament d'Acció Social de l'Ajuntament d'Esplugues. Es tracta del Projecte Tots a Taula, una botiga d’àpats preparats i saludables que es venen a preus molt econòmics, situada al carrer Marqués d’Espanya, 2, al barri de La Plana.

Des del mes de maig, la fundació ofereix a Esplugues 25 àpats diaris que es distribueixen de forma gratuïta a famílies derivades pels serveis socials municipals i que es troben en situació de vulnerabilitat i precarietat econòmica del municipi.

Amb el projecte Tots a Taula la Fundació Dr. Melchor Colet col·labora amb diverses entitats socials i, a part de subministrar menús gratuïts, també es venen plats al públic en general a preus ajustats. Amb els ingressos obtinguts de l'explotació de la venda directa al públic, s'incrementen els fons destinats a menús gratuïts i solidaris.

Productes de proximitat

Aquests plats preparats s'elaboren amb productes de proximitat amb l'objectiu d'abaratir costos, oferir la màxima qualitat i donar suport als comerços d'Esplugues. Els plats preparats són equilibrats i variats i permeten fer diferents combinacions de menús amb sopes, pures, pastes o arrossos.

La Fundació Dr. Melchor Colet es va crear als anys setanta per fomentar la investigació i la formació científica de la medicina, contribuir a millorar l'atenció sanitària i assistencial i prestar serveis assistencials i donar suport a aquelles persones que es trobin en situació de precarietat o exclusió social.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B