Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

La Setmana del Cor a Esplugues ens recorda la importància d'adquirir hàbits saludables

Del 30 de setembre al 5 d'octubre hi haurà carpes informatives i es faran xerrades, caminades i passejades, tallers i un 'cardioshow' teatralitzat

27 de setembre de 2019

Del 30 de setembre al 5 d'octubre Esplugues celebrarà la Setmana del Cor amb l'objectiu de prevenir, conscienciar i millorar la nostra qualitat de vida mitjançant activitats, xerrades i tallers amb l'objectiu de reduir els riscos de contraure malalties cardiovasculars.

L'Ajuntament d'Esplugues, els equips d'atenció primària de Can Vidalet i Lluís Millet i la Creu Roja Esplugues han organitzat un seguit d'activitats al voltant de tres eixos clau: sensibilització i informació de la salut cardiovascular, promoció d'hàbits saludables en relació a l'alimentació, i consums i promoció d'hàbits saludables en relació a l'activitat física.

En aquesta línia, es faran tallers de cuina cardiovasculars, punts d'informació o tallers de suport bàsic en centres escolars. Entre les activitats hi ha una caminada el dimecres 2 d'octubre, una passejada de marxa nòrdica el dissabte 5, xerrades els dies 2 i 3, carpes el 30 de setembre i el 3 i 4 d'octubre i un 'cardioshow' teatralitzat el divendres 4. Tota la informació detallada de la Setmana del Cor la teniu en aquest enllaç.

copy_of_ActivitatsSetmanadelCoraEsplugues2019.jpg

Aquestes són les activitats programades als centres educatius d'Esplugues:
· IES La Mallola
. Taller de Suport Vital Bàsic (4t ESO). Organitza EAP Lluís Millet en data a determinar.
· Escola Joan Maragall.
"Pren el pols al teu cor" (6è Primària – educació física). Organitza EAP Can Vidalet – Servei d'Activitat física i Esport en data a determinar.
· IES Joanot Martorell
. Taller de Suport Vital Bàsic (4t ESO). Organitza EAP Can Vidalet en data a determinar.

A més a més, al novembre s'ha programat un taller de suport vital bàsic i primers auxilis per a AMPA's, una activitat que s'ha coordinat amb el servei de Suport a les Entitats.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B