Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Bicicletada i itinerari al parc de Can Vidalet, a la Setmana de la Mobilitat Sostenible

14 de setembre de 2016

Aquest cap de setmana comença la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura a Esplugues. L'objectiu de les accions de la campanya és promoure una mobilitat intel·ligent dins una economia potent.

El divendres 16, se celebra de 8 a 20 hores el Dia Sense Cotxes, una jornada de sensibilització sobre la problemàtica de l’ús del cotxe privat que organitza l'Ajuntament amb la col·laboració de la Fundació SIGEA. Durant aquest dia es tancarà al trànsit el carrer Cedres (entre els carrers Molí i Serra del Cadí).

Dilluns 19 es repartirà informació de la campanya de foment del transport públic urbà a la Línia EP1 (Esplugues – Barcelona) i la Línia EP2 (El Gall – La Miranda – Ciutat Diagonal), en una acció coordinada entre l'Ajuntament i Soler i Sauret.

Dimarts 20, ETV transmet, a les 21.30 h, un programa especial sobre l'economia i la mobilitat sostenible.

Dijous 22, la proposta és un itinerari botànic pel parc de Can Vidalet, pensat per fomentar la mobilitat sostenible, els hàbits saludables i el respecte al medi ambient entre la gent gran. La sortida, amb un recorregut d'una hora aproximadament, es farà des del CEM La Plana, a les 10 del matí.

Finalment, es tanca la setmana d'activitats diumenge 25 amb la 13ª Passejada Urbana en Bicicleta #LaBaixCicletada, que organitzen els ajuntaments d'Esplugues, l’Hospitalet, Sant Just Desvern, Cornellà, Sant Boi, Sant Joan Despí i Sant Feliu. Amb un recorregut d'uns 20 km, a les 10.15 h està previst el seu pas per la plaça Santa Magdalena (davant de la Casa Consistorial), mentre que l'arribada s'espera a les 12 h al parc de Torreblanca (Sant Feliu de Llobregat – Sant Just Desvern), on es farà un sorteig de bicicletes entre totes les persones participants. Per participar-hi cal ser major de 10 anys i dur casc protector. (Més informació al telèfon gratuït d’atenció ciutadana: 900 300 082)

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B