Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

La Setmana de la Gent Gran creix i es converteix en un mes ple d'activitats

Aquest any, fins a cinc activitats seran intergeneracionals, és a dir, comptaran amb la participació d'infants i de joves

25 d'abril del 2017

A aquells que se'ls feia curta la Setmana de la Gent Gran, aquest any estan de sort perquè el nombre d'activitats s'estén durant tot el mes, de dimarts 2 a dimecres 31 de maig. La vintena d'activitats que inclou el Mes de la Gent Gran va des de les xerrades i tallers sobre salut i benestar a les activitats d'oci i cultura.

Una altra novetat d'aquest any és que fins a cinc activitats seran intergeneracionals, és a dir, comptaran amb la participació d'infants i de joves. Es tracta de les gimcanes amb els joves del PTT d'Esplugues (dimecres 3) i amb els joves de l'Escola Garbí! (dimarts 9); els balls Ballem tots junts! amb l'alumnat de 1r de primària de l'Escola Utmar (dijous 11) i el Ball intergeneracional amb 1r de primària de l'Escola Isidre Martí (dilluns 22), i la Cantata dels nens i nenes de P3, P4 i P5 del Col·legi Natzaret (dijous 18).

Xerrades

Pel que fa a les xerrades, es parlarà de quina alimentació ajuda a prevenir el càncer (dimecres 3) i de les plantes medicinals que alleugen el dolor (dijous 4). També es tractarà el tema de la sexualitat en la maduresa (dimecres 10).

Activitats

En el terreny de les activitats, hi haurà ball, esport i propostes culturals. A més de les activitats intergeneracionals, també es podrà reaprendre a anar a bicicleta (dilluns 29) o practicar marxa nòrdica caminant amb bastons esportius (dijous 25). Itineraris per la ruta històrica d'Esplugues (dilluns 15 i dimarts 23), un cinefòrum (dimarts 16) i l'obra de teatre Chicago, risas i reixes! del grup de teatre Fem el que Podem (dimecres 31), s'inclouen entre les propostes culturals.

L'epicentre de la festa serà, com és habitual, la gran fideuà popular del dissabte 20 (prèvia inscripció del 8 al 12 de maig), una bona oportunitat per trobar-se, xerrar i ballar amb la música en directe.

La ciutadania ha rebut a casa la revista especial sobre el Mes de la Gent Gran amb la programació completa i les dades d'interès, que podeu consultar també a través d'aquests enllaços.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B