Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

La preinscripció per a escoles bressol, infantil, primària i ESO, del 13 al 22 de maig

Cal formalitzar les peticions preferentment via telemàtica. Excepcionalment, es podrà fer de manera presencial, amb cita prèvia, del 19 al 22 de maig

12 de maig del 2020

La Generalitat ha establert les noves dates per al període de preinscripció escolar per als ensenyaments d’educació infantil, primària i secundària obligatòria del curs 2020-2021: des d’aquest dimecres 13 fins al 22 de maig.

El tràmit es podrà fer on line a través del portal preinscripcio.gencat.cat, presentant el formulari telemàtic i enviant la documentació necessària (escanejada o fotografiada) mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció.

Ateses les actuals circumstàncies extraordinàries per la Covid-19, les famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic podran fer la preinscripció presencial del 19 al 22 de maig inclòs, al centre demanat en primera opció sol·licitant cita prèvia.

Les escoles bressol municipals també faran preinscripcions del 13 al 22 de maig via telemàtica, i del 19 al 22 de maig de forma presencial, amb cita prèvia per a casos excepcionals. Més informació sobre preinscripció a escoles bressol:

https://www.esplugues.cat/ambits/temes/educacio/escoles-bressol

La preinscripció per als ensenyaments postobligatoris serà: del 27 de maig al 3 de juny en el cas de batxillerat; del 2 al 8 de juny els cicles de grau mitjà d'FP i d'arts plàstiques i disseny; i del 10 al 17 de juny, en el cas dels cicles de grau superior d'FP i d'arts plàstiques i disseny.

Aquí podeu veure vídeos explicatius d’orientació sobre la transició a l’etapa postobligatòria: http://pee.esplugues.cat/pla-educatiu-dentorn-noticies.

Pel que fa a la formalització de la matrícula, el centre ha de gestionar el tràmit a través de cites prèvies, utilitzant l’eina corporativa o el telèfon. També es podrà substituir la gestió presencial per a la confirmació de matrícula i l’enviament de la documentació necessària a través d’un correu electrònic a la bústia del centre.

L’alumnat de 2n cicle d’educació infantil, primària i ESO podrà formalitzar la matrícula del 13 al 17 de juliol. En el cas del primer cicle d’educació infantil, serà entre el 17 i el 23 de juny. L’alumnat de batxillerat podrà fer la matrícula del 8 al 14 de juliol (els pendents de l'avaluació de setembre, del 7 al 10 de setembre). Els alumnes dels cicles de grau mitjà i grau superior d’FP i d'arts plàstiques i disseny, entre l’1 i el 7 de setembre.

© AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT
Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950 | NIF P0807600B | Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | Correu electrònic: ajuntament@esplugues.cat